Topo Hukuk Bürosu, avukat Serdarhan Topo tarafından kurulmuştur. Kurucu avukatımız Serdarhan Topo bilişim hukuku uzmanıdır. Topo Hukuk Bürosu olarak tecrübeli ve uzman bir ekiple faaliyet yürütmekteyiz. Misyonumuz, siz değerli müvekkillerimizin hukuki problemleri ile başa çıkmak, ileride oluşabilecek sorunları öngörerek baştan çözüm üretebilmektir.
Büromuz her daim kendini geliştiren, güncel hayatı takip eden bir ekipten oluşmaktadır. Müvekkillerimizin problemlerine hızlı ve doğru sonuç üretebilmek adına kendini işine adamış avukatlarımız ve ekibimiz ile Topo Hukuk Bürosu’nda faaliyet yürütmekteyiz. Önceliğimiz müvekkillerimizin memnuniyetidir. Bununla beraber çalışmalarımızı ahlak kuralları ve yasalar çerçevesinde yürüttüğümüzü de belirtmek isteriz.
Topo Hukuk Bürosu olarak nitelikli hizmet vermek için yola çıkmış bulunup müvekkillerimiz ile karşılıklı güvene dayalı bir ilişki kurmayı çabalıyoruz. Gizlilik prensibini zorunluluk değil etik ve olması gereken olarak görüyoruz. Değişime açık ve kendini geliştirmeye çaba harcayan ekibimiz ile hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti sunuyoruz. %100 başarı sağlamak için çaba harcayıp Türkiye’nin ve dünyanın en iyisi olmayı istiyoruz.
Vizyonumuz en iyi hukuk bürosu olmaktır. Bu bağlamda yerli ve yabancı müvekkillerimize Türkçe ve İngilizce olarak hizmet vermekteyiz. Büro politikamız, müvekkil memnuniyetidir. Kaliteli hizmet sunmak için büromuzun faaliyet alanlarını genişletmeye daha geniş bir yelpazede hizmet vermeye çaba gösteriyoruz. Ekip arkadaşlarımızı avukat ve uzmanlardan seçiyoruz. Topo Hukuk Bürosu’nda profesyonel nitelikte bir çalışma ile karşılaşacağınızı garanti ediyoruz.
Topo Hukuk Bürosu olarak faaliyet alanlarımız oldukça geniş bir yelpazede uygulama alanı bulmaktadır. Siz değerli müvekkillerimizin memnuniyeti için kendimizi geliştirmeyi ve genişlemeyi hedefliyoruz. Bilindiği üzere kurucu avukatımız Serdarhan Topo, bilişim hukuku uzmanıdır. Topo Hukuk Bürosu, bilişim hukukunun yanında ceza hukuku, e-ticaret hukuku, miras hukuku, boşanma ve aile hukuku, gayrimenkul hukuku alanlarında da faaliyet göstermektedir. Ayrıca bunlara fikri ve sınai haklar hukuku, şirketler hukuku ve yabancılar hukukunu da eklememiz gerekir. Şimdi bu hukuk dallarını biraz daha yakından inceleyelim.
Yeni bir hukuk dalı olan bilişim hakkında ülkemizde halen bir mevzuat birliği sağlanamamıştır. Bilişim Hukuku’na dair kanun bulunmamakla beraber Ceza Kanunumuzdaki birtakım suçlar bilişim hukukuna uyarlanacak şekilde yeniden düzenlenmiştir. Bilindiği üzere kurucu avukatımız olan Serdarhan Topo bilişim hukuku alanında uzman bir avukattır. Bu konuda daha fazla bilgi için iletişim sayfasından Serdarhan Topo ve Topo Hukuk’a ulaşabilirsiniz.
Ceza hukuku, hukuk tarihinden bu yana toplum düzenini sağlamakta bir aracı olmuştur. Ceza hukuku bir kamu hukuku dalıdır, suçları ve cezaları düzenler. Hiç kimse işlendiği zaman suç olmayan bir fiilinden dolayı cezalandırılamaz. Ancak yapılan davranışın suç olduğunu bilmemek de mazeret sayılamaz. Ceza hukuku adaleti sağlamak ve düzeni oluşturabilmek için nemli bir hukuk dalıdır. Bu alan ile ilgili sorunlarınızı Topo Hukuk Bürosu’na danışabilirsiniz.
E-ticaret çevrimiçi olarak ya da bilgisayar vb. iletişim araçları vasıtasıyla yapılan ticarettir. Bu alan ile ilgili hukuki kuralları ise E-ticaret Hukuku düzenlemektedir. E-ticaret tıpkı bilişim hukuku gibi yeni yeni gelişmekte olan bir hukuk dalıdır. Bilişim Hukukundan farklı olarak E-ticaret Hukuku çerçeve kanun niteliğinde de olsa, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ile düzenlenmiştir.
Miras Hukuku, ölmüş veya gaipliğine karar verilmiş kimselerin mal varlıklarının kimlere ne oranda paylaştırılacağı ile ilgilenir. Miras Hukuku hükümleri Medeni Kanun’da düzenlenmiştir. Miras, kişinin haklarını ve borçlarını da kapsar. Ancak ölen ya da gaip kabul edilen kişinin hayatta olduğu süre boyunca sahip olduğu her hakkı kapsamayacaktır. Miras konusu pek çok kişinin hakkıyla ilgili olabildiği için bu konuda sık sık problemlerle karşılaşılabilmektedir. Bu uyuşmazlıkların hukuka ve ölen ya da gaipliğine karar verilen kişinin isteklerine uygun çözülebilmesi adına bu alanda uzman bir avukatla çalışılmasını tavsiye ediyoruz.
Aile toplumun yapı taşlarından biridir. Medeni Kanunda düzenlenen aile ve boşanma hukuku nişanlanmayı, nişanın bozulmasını, evlenmeyi, boşanmayı, mal rejimlerini, evlat edinmeyi, velayet ve vesayeti nafakayı ve danışmanlığı kapsamaktadır. Oldukça geniş bir konusu olan Boşanma ve Aile Hukuku’nun detaylı incelemesi bir başka yazımızın konusunu oluşturmaktadır.
Gayrimenkul hukuku taşınmazlar ile ilgilidir. Konusunu bina, apartman, konut vb. Bağımsız bölümler ile arsa, arazi taşınmazlar oluşturur. Taşınmaz eşyalar üzerindeki hukuki hakların belirlenmesi ve çıkacak uyuşmazlıkların çözümü ile ilgili sorular gayrimenkul hukukunu ilgilendirir.
Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesiyle kişilerin fikri ürünleri ortaya daha kolayca koyabildiği kaçınılmaz bir gerçektir. Bu alanla ilerleme arttıkça elbette ortaya çıkan ürünlerin korunmasının da sağlanması gerekliliği artmıştır. Bu bağlamda fikri haklar telif hakları ile ilgilenirken sınai haklar da patent, marka vb. hakları kapsamaktadır.
Şirketler hukukunun konusunu, şirketlerin kuruluşu, yönetimi, tasfiyesi, sona ermesi gibi konular oluşturmaktadır. Şirketler Hukuku Ticaret Hukukunun bir at dalıdır. Şirketlere verilen avukatlık ve danışma hizmetleri, şirketin esas sözleşmesini oluşturmak, sözleşmede değişiklik yapmak, şirket yönetimi ile ilgili davaları yürütmek, ilgili mevzuatı takip etmek vb. faaliyetlerdir.
Yabancı, bulunduğu ülkeden farklı bir ülkenin vatandaşı olan, mülteci, muhacir ve herhangi bir ülkenin vatandaşı olmayan kimseleri tanımlamak için kullanılan bir kelimedir. Bu kimselerin vatandaşı olmasalar dahi bulundukları ülkenin hukukuna tabi olacakları açıktır. İşte yabancılar hukuku, bu yönde hak kayıplarını önlemek, vatandaşlar ile vatandaş olmayanlar arasında hukuki yönden tam olarak sağlanamasa da temel hak ve hürriyetler yönünden eşitlik sağlamak düşünceleriyle doğmuştur.
Peki neden Topo Hukuk’u tercih etmelisiniz? Topo Hukuk Bürosu, uzman avukat ve hukuk asistanlarıyla müvekkillerine en iyi danışmanlık ve avukatlık hizmetini sunabilmeyi hedeflemektedir. Güncel olayları ve mevzuatı takip edip sizlere en doğru bilgileri vermek için çalışmalarını yürütmektedir. Adından sıkça söz ettiren Topo Hukuk müvekkillerimiz için başarının adresidir.
Kurucu avukat Serdarhan Topo, bilişim hukuku alanında ismini duyurmuş, oldukça başarılı bir avukattır. Büro olarak müvekkillerimizin davalarını yakından takip ediyor ve dava bilgilerini anlık olarak bildiriyoruz.Hukuki sorunlarınızı çözmek için buradayız. Siz de büromuza başvurmak isterseniz Topo Hukuk Bürosu ve Avukat Serdarhan Topo’ya iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.
Topo Hukuk Bürosu, yıllardır Türkçe ve İngilizce olarak Türk ve yabancı müvekkillerine hizmet vermektedir. Bu hizmeti yalnızca İstanbul ilinde değil Türkiye’nin her yerinde bulunan partner avukatlarıyla birlikte tüm dünyada verir.
Avukat Serdarhan Topo tarafından kurulmuş olan Topo Hukuk Bürosu, oldukça merkezi bir yerde konumlanmıştır. Büromuz İstanbul’da Şişli Mecidiyeköy’de faaliyetlerini yürütmektedir. Çağlayan Adliyesi’ne yürüme mesafesinde bulunan büromuz, Mecidiyeköy Metrobüs Durağı’nın yanında bulunmaktadır. Topo Hukuk Bürosu’nun aynı zamanda Trump Towers’ada yürüme mesafesinde bulunduğunu belirtmek isteriz.
Sizlere en iyi hizmeti verebilmemiz açısından Topo Hukuk Bürosuna gelmeden önce randevu almanızı tavsiye ederiz. Arayarak veya sitemizden bizlere ulaşabilir, hukuki olarak destek almak istediğiniz konuyu iletebilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz sorular ve sitemizde işlenmesini istediğiniz konular hakkında da mail atarak bizlere ulaşmanız mümkündür. Hukuk asistanlarımız, Topo Hukuk adına sizleri cevaplamak için beklemektedirler.
Mecidiyeköy Yolu Caddesi, İzmen Sitesi B 2 Blok No:2 Kat:1 D:66 Şişli/İstanbul (Mecidiyeköy Metrobüs Durağı Yanı)
Telefon: +90 212 679 32 53
E-Posta: info@topo.av.tr
Topo Hukuk Büro’su, hafta içi ve cumartesi günleri 09:00 ile 18:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir.
3. Hukuk Dairesi 2019/5939 E. , 2019/10515 K. "İçtihat Metni" MAHKEMESİ :SULH HUKUK MAHKEMESİTaraflar arasındaki kiralananın tahliyesi… Read More
3. Hukuk Dairesi 2019/2519 E. , 2019/10687 K. "İçtihat Metni" MAHKEMESİ : GAZİANTEP BÖLGE ADLİYE… Read More
22. Hukuk Dairesi 2016/27935 E. , 2020/1069 K. "İçtihat Metni" MAHKEMESİ: İş MahkemesiDAVA TÜRÜ: ALACAKTaraflar… Read More
10. Ceza Dairesi 2019/2449 E. , 2019/6341 K. "İçtihat Metni" Adalet Bakanlığının, 26/07/2019 tarihli yazısı… Read More
15. Hukuk Dairesi 2019/3337 E. , 2019/5243 K. "İçtihat Metni" Mahkemesi:Asliye Hukuk Mahkemesi Yukarıda tarih… Read More
5. Ceza Dairesi 2012/15383 E. , 2014/2169 K."İçtihat Metni" MAHKEMESİ : Asliye Ceza Mahkemesi SUÇ:… Read More